Erotikk og Politikk. En sammenlignende analyse av Henrik Ibsens Rosmersholm (1886) og Bjørnstjerne Bjørnsons Paul Lange og Tora Parsberg (1898) - Rønning, Helge (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2013)
af Helge Rønning