At se med øjne for to. Det ubevidste som forvrængning eller klarsyn, patologi eller potentiale i Selma Lagerlöfs En Herrgårdssägen - Krag, Lotte (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2015)
Stud. mag. Lotte Krag, IKK, Københavns Universitet: ”At se med øjne for to. Det ubevidste som forvrængning eller klarsyn, patologi eller potentiale i Selma Lagerlöfs En Herrgårdssägen”, januar 2015.