Deltagelseskulturens former - Sørensen, Anne Scott (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2014)
Professor Anne Scott Sørensens tiltrædelsesforelæsning, ”Deltagelseskulturens former” , Institut for Kulturvidenskaber d. 13. juni, 2014.