"Nothing is too much" – Allegorisk billedpraksis i Lars von Triers Melancholia (2011) - Hasle, Sidse Helene (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2013)
Sidse Helene Hasle, stud. mag., Københavns Universitet: "Nothing is too much" – Allegorisk billedpraksis i Lars von Triers Melancholia (2011) Den 27. januar 2013 Artiklens illustrationer bringes efter skriftlig aftale med Zentropa