Konferensforelæsning: Klamme børn – fiktion, lov, seksualpolitik - Andersen, Iben Engelhardt (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Mag. art. Iben Engelhardt Andersen: Klamme børn – fiktion, lov, seksualpolitik. Konferensforelæsning, Litteraturvidenskab. Forelæsningen blev afholdt på Københavns Universitet d. 2.2 2012.