Rundt om webergrillen. En geokritisk læsning af parcelhusforstaden som sted i aktuel dansk kunst og litteratur - Mechlenborg, Mette (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Cand. mag. Mette Mechlenborg forsvarede tirsdag den 14. februar 2012 sin ph.d.-afhandling på Syddansk Universitet. Forsvaret blev indledt med en forelæsning om afhandlingen, ”Rundt om webergrillen. En geokritisk læsning af parcelhusforstaden som sted i aktuel dansk kunst og litteratur”.