Kødets blomstring - En fænomenologisk læsning af blomsterrummene i Fru Marie Grubbe - Meilvang, Emil Leth (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Stud. mag. Emil Leth Meilvang, Københavns Universitet: Kødets blomstring - En fænomenologisk læsning af blomsterrummene i Fru Marie Grubbe