Øjeblikkets intervention. Om genrer og systemer i Per Kirkebys forfatterskab. - Kristensen, Katrine Worsøe (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Cand. mag. Katrine Worsøe Kristensen: Øjeblikkets intervention. En kort afhandling om genrer og systemer i Per Kirkebys tidlige forfatterskab