Confessiones. A Personal Story about The Human Turn - Petersen, Jørn Henrik (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Artiklen var baggrund for Jørn Henrik Petersens deltagelse i seminaret, “The Humanities towards a New Agenda”, 21-22 November 2012, Projekt “The Human Turn”, CBS.