Isabel Allendes ånd - Handesten, Lars (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Lektor Lars Handestens artikel, Isabel Allendes ånd, er udarbejdet på baggrund af hans Folkeuniversitetsforelæsning