«But remember if you loved it.» Geografi, diktning, håp hos Thomas Pynchon - Jordal, Preben (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2011)
Norsk kritikerlaget afholdt 26.–27. maj 2011 sit årlige seminar på Litteraturfestivalen i Lillehammer. Ph. D. Preben Jordal, der er stipendiat ved Institut for lingvistiske, litterære og estetiske studier, Bergens universitet holdt oplægget, ”Håp, geografi og diktning hos Thomas Pynchon”, der blandt andet omhandler oversættelses- og fortolkningsproblemer.