Den sunde krop som et polemisk mellemværende hos Sundhedsstyrelsen og i Lotte Inuks: Sultekunstnerinde - Schwartz, Camilla (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2011)
rtiklen: "Den sunde krop som et polemisk mellemværende hos Sundhedsstyrelsen og i Lotte Inuks: Sultekunstnerinde", der bringes her, er blevet til i forbindelse med flere fremlæggelser af papers 2010-2011. Camilla Schwartz er ph.d.-stipendiat ved ILKM på SDU. Hendes projekt omhandler blandt andet, hvordan begreberne sundhed og sygdom bliver et italesat og tematisk mellemværende for velfærdsstatens nøgletekster(sundhedsprogrammer) og skønlitteratur i perioden 1967-2010. Et af hendes fokusområder er overvægt og undervægt i litteraturen.