Homer, Medieval or Modern? The Battle for the Literary Canon - Irimia, Mihaela (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2008)
<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #000000; font-family: 'Lyon Display Web',Georgia,Cambria,'Times New Roman',Times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; line-height: 27.9px; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">Professor Mihaela Irimia, der er Director of Studies British Cultural Studies Centre og Director <br style="background-attachment: scroll; background-clip: border-box; background-color: transparent; background-image: none; background-origin: padding-box; background-position-x: 0%; background-position-y: 0%; background-repeat: repeat; background-size: auto; box-sizing: border-box; color: #000000; font-family: " lyon display web",georgia,cambria,"times new roman",times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"><span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #000000; font-family: 'Lyon Display Web',Georgia,Cambria,'Times New Roman',Times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; line-height: 27.9px; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"> Centre of Excellence for the Study of Cultural Identity, Bucharest, Romania, var blandt talerne på konferencen. ”Ancients and Modern in the Eighteenth Century”. <br style="background-attachment: scroll; background-clip: border-box; background-color: transparent; background-image: none; background-origin: padding-box; background-position-x: 0%; background-position-y: 0%; background-repeat: repeat; background-size: auto; box-sizing: border-box; color: #000000; font-family: " lyon display web",georgia,cambria,"times new roman",times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"><span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #000000; font-family: 'Lyon Display Web',Georgia,Cambria,'Times New Roman',Times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; line-height: 27.9px; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"> Konferencen var arrangeret af Eighteenth-Century Ireland Society og blev afholdt 29. august 2008, Newman House, Dublin. Der var dansk deltagelse af blandt andre Marianne Alenius, Søren Peter Hansen og Anne-Marie Mai. <br style="background-attachment: scroll; background-clip: border-box; background-color: transparent; background-image: none; background-origin: padding-box; background-position-x: 0%; background-position-y: 0%; background-repeat: repeat; background-size: auto; box-sizing: border-box; color: #000000; font-family: " lyon display web",georgia,cambria,"times new roman",times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"><span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #000000; font-family: 'Lyon Display Web',Georgia,Cambria,'Times New Roman',Times,serif; font-size: 18px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; line-height: 27.9px; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"> Prof. Mihaela Irimias paper har titlen, ”Homer, Medieval or Modern? The Battle for the Literary Canon”, og det giver et interessant 1700-tals perspektiv på den berømte strid mellem ”Les Ancients et les modernes” og på litterær kanonisering.