”MELLEM TEKST OG BEGIVENHED. SELVBIOGRAFIEN SOM PERFORMATIV STRATEGI I NUTIDIG LITTERATUR, VISUEL KUNST OG PERFORMANCE” - Thobo-Carlsen, Mette (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2017)
FORSVAR D. 23. JUNI 2008 SDU, Odense Præsentationen består af tre dele: 1. Jeg vil først redegøre for afhandlingens emne og målsætning og placere projektet inden for rammerne af det nye forskningsfelt som i Europa har fået betegnelsen ”Performativ Kultur”. 2. Derefter følger en redegørelse for afhandlingens opbygning og dens væsentligste teoretiske, metodiske og analytiske pointer. 3. Kort præcisering af afhandlingens hovedresultater og væsentligste bidrag til den performative kunst- og kulturanalyse.