At vandre – pro et con de andre - Houe, Poul (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2025)
Anmeldelse af George Makari: Of Fear and Strangers: A History of Xenophobia, New York: Norton, 2021, og Anthony Sattin: Nomads: The Wanderers Who Shaped Our World. New York: Norton, 2022