Forfattermøde med den norske forfatter og syvende modtager af The Hans Christian Andersen Literature Award Karl Ove Knausgård på SDU den 11. maj 2023: Introduktion - Paulsen, Adam (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2023)
Introduktion til forfattermøde med den norske forfatter Karl Ove Knausgård