Kritik til tiden: Anmeldelse af Camilla Schwartz: Take me to neverland: voksenfobi og ungdomsdyrkelse i skandinavisk samtidslitteratur - Ringgaard, Dan (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2022)
Anmeldelse