Litteraturforskeren, der (måske) mødte kærligheden. Menneskelig intention og fortalt fiktion i Henry James’ The Aspern Papers - Hansen, Nils Gunder (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2013)
af Nils Gunder Hansen