Hesten og uskyldens morgenrøde. Om Arthur Krasilnikoffs ”Et vintereventyr, en uskyldig historie fra 1955” - Frandsen, Johs. Nørregaard (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2013)
af Johs. Nørregaard Frandsen