Sund og usund subjektivitet i velfærdsstaten- en poststrukturalistisk undersøgelse af Sundhedsstyrelsens og skønlitteraturens tematisering af subjektivitet og borgerskab (1990-2012) - Schwartz, Camilla (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2014)
Cand. mag Camilla Schwartz forsvarede 21.1 2014 sin ph.d.-afhandling, Sund og usund subjektivitet i velfærdsstaten- en poststrukturalistisk undersøgelse af Sundhedsstyrelsens og skønlitteraturens tematisering af subjektivitet og borgerskab (1990-2012).