Synlige kvinder, usynlige mænd. Tilstedeværelse hos Henrik Ibsen, Dagny Juel og Paul Auster - Veisland, Jørgen (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2014)
Professor Jørgen Veisland, Gdansk Universitet: Synlige kvinder, usynlige mænd. Tilstedeværelse hos Henrik Ibsen, Dagny Juel og Paul Auster.