Den nye billedbog er oftest til børn, men det kan være svært at vurdere - En undersøgelse af henvendelsen i 44 nyere, danske billedbøger - Skovsende, Katarina Sofie Meldgaard (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2014)
Stud. mag. Katarina Sofie Meldgaard Skovsende, Københavns Universitet: Den nye billedbog er oftest til børn, men det kan være svært at vurdere - En undersøgelse af henvendelsen i 44 nyere, danske billedbøger