Uddrag af Refleksjon – kritikk –protest. Forståelsesformer i unglitterære tidsskrifter: Heretica, Rondo og Profil - Thon, Jahn Holljen (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2013)
Professor Jahn Holljen Thon, Universitetet i Agder: Uddrag afRefleksjon – kritikk –protest. Forståelsesformer i unglitterære tidsskrifter: Heretica, Rondo og Profil. Dr. art.-avhandling det historisk-filosofiske fakultet, Universitetet i Oslo