Verdenslitteratur på svensk: Anmeldelse af den videnskabelige antologi, Wår lärde Skalde-Fru. Sophia Elisabet Brenner och hendes tid, red. Valborg Lindgärde, Arne Jönsson og Elisabet Göranson, Språk- og Litteraturcentrum, Lunds universitet, Skåneforlaget, 2010. - Mai, Anne-Marie (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Professor Anne-Marie Mai (IKV, SDU): Verdenslitteratur på svensk. Anmeldelse af den videnskabelige antologi, Wår lärde Skalde-Fru. Sophia Elisabet Brenner och hendes tid, red. Valborg Lindgärde, Arne Jönsson og Elisabet Göranson, 2010.