Parti-poeter og politiske forfattere for og imod velfærdsstaten 1960-1980 - Sørensen, Michael Kuur (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
Michael Kuur Sørensen, postdoc i historie, Center for Velfærdsstatsstudier: ”Parti-poeter og politiske forfattere for og imod velfærdsstaten 1960-1980”. Artiklen ligger i forlængelse af Michael Kuur Sørensens postdoc-projekt om velfærdskritik på den politiske venstre- og højrefløj 1960-1980.