Tilnærmelser til Isabel Allendes litterære univers - Cifuentes-Aldunate, Claudio (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2012)
I forbindelse med forfatteren Isabel Allendes besøg på Syddansk Universitet, holdt lektor Claudio Cifuentes-Aldunate forelæsningen, “Tilnærmelser til Isabel Allendes litterær univers”. Forelæsningen bringes i en dansk og spansk version.