Vad är det som har hänt? Om Roy Andersson och den urspårade välfärdsstaten - Broden, Daniel (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2011)
VELUX-projektet, ”Velfærdsfortællinger”, og FKK-projektet, ”Velfærdsstatens sprog og begreber”, afholdt forskningsseminar på Göteborgs universitet marts/april 2011. I denne forbindelse fremlagde postdoc Daniel Broden, Göteborgs universitet, sin forskning i kunst, film og velfærd. Denne artikel præsenterer en del af hans arbejde