Den groteske modernisme - Lübker, Henrik (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2011)
Henrik Lübker forsvarede sin ph.d.-afhandling Den groteske modernisme d. 9.9. 2011 på Institut for Litteratur, Kultur og Medier, SDU. Dette er et uddrag af afhandlingens centrale teser.