Filologiske forelæsninger II: Professor Vilhelm Thomsen: Forelæsninger over det græske Sprogs Historie. 1898-1899. Nedskrevet i kollegiehæfter af Aksel Svendsen. Transskriberet af Morten Aagaard Olsen. - Thomsen, Vilhelm (AIGIS, 2024)
Intet.