Iris Murdoch går på Eduard Fränkels Agamemnon-seminarium och blir Arnaldo Momiglianos älskarinna: Peter J Conradi: Iris Murdoch. A Life. 706 s. Harper Collins Publishers. Paperback Edition. 2002 - Rydbeck, Lars (AIGIS, 2024)
Intet.