Ovid som cirkus: Le metamorfosi. Opført af Les Colporteurs og Fattore K. Iscenesat af Barberio Corsetti. Ret frit efter Ovid. Set 12 oktober 2003 i Parc de La Villette, Paris - Bülow-Jacobsen, Adam (AIGIS, 2024)
Intet.