Vandalutställningen i Värnamo - världens skämt: Den sanna historien om vandalerna. Idé och koncept: Pontus Hultén Forskning och dokumentation: Marie-Louise von Plessen Museum Vandalorum, Värnamo, Publikation Nr 1 Värnamo 2001 - Rydbeck, Lars (AIGIS, 2024)
Intet.