“Han grät för att det inte fanns några fler världar kvar att erövra”: Arrianos: Alexander den store Översättning från grekiskan, med inledning och kommentarer av Ingemar Lagerström 344 s. Wahlström & Widstrands Klassikerserie - Rydbeck, Lars (AIGIS, 2024)
Intet.