Marin Barleti – en renæssancehumanist i gæstfrihedens by: Minna Skafte Jensen: Marin Barleti – en renæssancehumanist i gæstfrihedens by. (Latinerkvarteret), København: Gads Forlag 2022. 128 sider - Lausten, Pia Schwarz (AIGIS, 2024)
Intet.