Euklid, Elementer: Euklid, Elementer, Bog I-VI, Plangeometri. Oversat og introduceret af Claus Glunk, Hanne Eggert Strand, Chr. Marinus Taisbak og Chr. Gorm Tortzen. Gyldendal, uden udgivelsesår 2021. 434 sider - Knudsen, Toke Lindegaard (AIGIS, 2024)
Intet.