En præsentation: Sulpicii Severi Vita Sancti Martini. Indledning og kommentarer på latin ved Henrik Brockdorff, Eva Engelund, Gudrun Haastrup og Jørgen Wildt Hansen. 97 sider. Forlag Multivers. - Haastrup, Gudrun (AIGIS, 2024)
Intet.