Filologiske Forelæsninger I: A.B. Drachmann: Vergils Liv og Skrifter - Persson, Sebastian; Tortzen, Christian Gorm (AIGIS, 2024)
Udgivelse og kommentar til A.B. Drachmanns forelæsning om Vergils Liv og Skrifter, ved Sebastian Persson og Chr. Gorm Tortzen.