Med vinløv i håret! Fest og svir i antikkens Roma - Iddeng, Jon W. (AIGIS, 2024)
Det er ikke vanskelig å skjønne at romerne likte et glass vin for den som er opptatt av potteskår, enten det er vakre drikkebegre i glassmonter på museum eller man tusler rundt antikkens svar på returembalasjeautomat, Testacchio i Roma. Men når det kommer til fest og ekstravaganse for øvrig er mytene om romerne mange og intrikate.