Imitation og Innovation - Lignelser i Apollonios Rhodios’ Argonautika - Pedersen, Kim (AIGIS, 2024)
Artiklen er et forsøg på at kortlægge Apollonios Rhodios’ brug af lignelser i Argonautika. Dels foretages en analyse og vurdering af udvalgte lignelser internt i værket og dels vil Apollonios’ lignelser blive kommenteret udfra en sammenligning med lignelserne i Iliaden og Odysséen.