Klassikerne som referenceramme: Intertekstualitet hos Poliziano - Jørgensen., Karen Dreyer (AIGIS, 2024)
Artiklen handler om intertekstualitet i renæssancehumanisten Angelo Polizianos værker, specielt i hans Coniurationis commentarium - en kort beretning om Pazzi-sammensværgelsen, der udkom på tryk i Firenze i 1478 og i en let redigeret udgave i Rom i 1480.