Pomponius Mela, Verdens beskrivelse: en romers syn på verden.: Kommenteret og oversat af Axel Kierkegaard, Kirsten Kierkegaard, Tore Leifer, Anne Marie Nielsen, Anders Toftgaard og Chr. Gorm Tortzen. - Bekker-Nielsen, Tønnes (AIGIS, 2025)
Intet.