René Descartes: Filosofiens Grundsætninger I-II: Principia Philosophiae I-II. Indledning ved Jørgen Hass; oversættelse ved Fritz S. Pedersen og Jørgen Hass - Pedersen, Fritz S.; Hass, Jørgen (AIGIS, 2024)
Intet.