Dante om poesi og - navnlig - sprog: Dante om poesi og sprog. Om veltalenhed på folkesproget og XIII brev til Cangrande della Scala. Oversat og kommenteret af Hanne Roer og Christian Høgel. 109 sider, Syddansk Universitetsforlag (2008, Klassikeroversættelser) - Pade, Marianne (AIGIS, 2024)
Intet.