Latinsk Grammatik: Dirk Panhuis, Latin Grammar, The University of Michigan Press, Ann Arbor, 2006 oversat af forfatteren sammen med Gertrud Champe fra Latijnse grammatica, Garant, Antwerpen, 1998 - Persson, Sebastian (AIGIS, 2024)
Intet.