Saxo Grammaticus: Gesta Danorum: Saxo Grammaticus: Gesta Danorum, Danmarkshistorien, bd. 1-2, Latinsk tekst udgivet af Karsten Friis-Jensen, Dansk oversættelse ved Peter Zeeberg (København 2005). Det Danske Sprog- og Litteraturselskab & Gads Forlag - Bloch, David (AIGIS, 2024)
Intet.