“När gudarna inte längre fanns”: Kejsarhistorier (Historia Augusta). Översättning från latinet med inledning och kommentarer av Ingemar Lagerström. Wahlström & Widstrands Klassikerserie - Rydbeck, Lars (AIGIS, 2024)
Intet.