Ingen publik för McCulloughs romerska historia i Sverige: Colleen McCullough: The October Horse (Den sjätte och avslutande delen av The Masters of Rome Series) Random House Group 792 s. - Rydbeck, Lars (AIGIS, 2024)
Intet.