Botanikkens opståen. Theophrast i den rette sammenhæng: Dette må undersøges nærmere - Theofrast og botanikkens grundlæggelse. Chr. Gorm Tortzen. Studier fra sprog- og oldtidsforskning 112. Museum Tusculanums forlag. 2003 - Wagner, Peter (AIGIS, 2024)
Intet.