Om fortidens fremtid - Forsvarstaler for det klassiske: Om fortidens fremtid – Forsvarstaler for det klassiske, red. Brian Andreasen, 312 sider med 46 sort/hvid-illustrationer. Aarhus Universitetsforlag - Andreasen, Brian (AIGIS, 2024)
Intet.