Xenophon, Det persiske felttog eller Anabasis: Xenophon, Det persiske felttog eller Anabasis, oversat og udgivet med indledning og noter af David Bloch og Adam Schwartz, Museum Tusculanums Forlag, København 2002 (Selskabet til Historiske Kildeskrifters Oversættelse) - Bloch, David; Schwartz, Adam (AIGIS, 2024)
Intet.